PRAJITURA CU URDA
3 oua intregi se amesteca cu 12 linguri zahar,11 linguri ulei,15 linguri lapte,1 varf de cutit de bicarbonat stins cu otet,15 linguri de fainasi 2 linguri de cacao.
Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.
CREMA:500g urda (sau branza de vaca dulce),150 g zahar,4 galbenusuri,2 linguri gris,2 linguri lapte si 2 plicuri zahar vanilat.
Se amesteca toate,ca o pasta si se pune cu lingurita din loc in loc peste coca.
Se coace la foc potrivit.
Cand este aproape coapta se pune deasupra spuma batuta din 4 albuse si 200 g zahar si un plic da azhar vanilat.
se face focul incet si se mai coace putin.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
La a doua tura voi mai scoate 3 linguri de zahar din compozitia maro si 50g tot de zahar din crema de branza.
Apreciem tare mult generozitatea dvs.
mi-ai luat-o inainte , tocmai ma pregateam sa-ti cer reteta