Ce bine arata !! Ai facut-o de 8 martie...
Daca ti-as spune ca tocmai ce-am postat si eu alta Pavlova, c-am recidivat.. De data asta am facut doua blaturi de bezea si-am vrut sa fac tort cu etaj.. Si ai idee ce am mai facut ??? Rulada de carne.. Oare suntem telepatice ?????
Eu zic nu-i greu nici la foietaj, dar trebuie sa ai timp.Este cam mult de lucru cu impachetatul dar cum eu si Matei trebuie sa ne mai umplem timpul cu cate ceva... mai facem si foietaj. Il fac cu asanza si este foarte mare diferenta fata de cel din comert....se topeste in gura!
Si mama mea tot cu osanza il facea. Dupa aia il framanta si-l impacheta intr-un fel. Il lasa la odihna. Apoi iar il intindea si iar il impacheta, de data asta invers.. si tot asa, de ma plictiseam eu. Si-mi zicea ca "de ce sta, de-aia devine mai fraged.."
Iar eu radeam si ziceam :"retete de-astea, de le faci azi, le framanti maine, le impachetezi poimaine si le mancam dupa o saptamana, sa faci tu... Eu sunt pe <<repede-inainte>>.."
peste vreo cativa ani o lasi si tu mai usor si atunci o sa reiei reteta mamei de foietaj:)))
Intr-adevar l-am impachetat de 4 ori in acelasi fel intr-o zi si in cealalta l-am copt. Se zice ca asa iese cel mai bine...dar asa a si fost!
Eu n-am facut niciodata rata pe varza...
Toate arata nemaipomenit!!... Inghit in sec si ma ia ameteala cand ma gandesc ca am la mine un iaurt si ala degresat...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.